Welcome Guest,Register Now
Log In

ANT Forum

Welcome guest, please Login or Register

Objednal jsem si eskort. A přišla holka, co mě znala z Tinderu.

Rank

Total Posts: 11

Joined 2024-11-26

PM

Jo, přesně tak. Přišel jsem domů, nalil si skleničku, a protože se mi nechtělo zase projíždět aplikace a čekat na „ahojky“, rozhodl jsem se to vzít do vlastních rukou. Objednávám doprovod. Diskrétně, samozřejmě.

Zazvoní. Otevřu. A zůstanu stát jak solný sloup.

„Ty jsi ten, co mi ghostnul po tom, co jsme se skoro domluvili na kafe?“ zeptá se s výrazem anděla a očima, kterýma by rozebrala i beton.

Já červený jak rajče. „Eh… asi jo.“

„No nic. Teď aspoň zaplatíš,“ mrkne a vejde jako doma.

Byl to nejvtipnější, nejodvázanější večer. Smáli jsme se, vzpomínali na trapné zprávy z Tindru… a pak to všechno přešlo do toho správného napětí.

Ironie osudu? Možná. Ale byla skvělá. A upřímně – zaplatil bych klidně znova.      
Rank

Total Posts: 13

Joined 2024-04-23

PM

Jo kámo, přesně! Ten pocit, když víš, že někoho fakt přitahuješ – to ti zvedne sebevědomí jak raketa. Není nic víc sexy než se cítit žádoucí. Člověk se najednou nese jinak, narovná záda, cítí se jako král. A že tě poznala? To je ta správná šťavnatá ironie osudu. Eskort není jen o fyzickém – někdy je to i solidní confidence boost. Já osobně si taky jednou řekl, že chci zažít večer podle svýho scénáře – bez trapných seznamovaček. A hele, nebylo to jen zábavný, ale i nezapomenutelný. Když víš, co chceš, tak mrkni na erotické služby praha.