Welcome Guest,Register Now
Log In

ANT Forum

Welcome guest, please Login or Register

Letím poprvé z Letiště Praha – na co si dát pozor?

Rank

Total Posts: 19

Joined 2024-11-29

PM

Příští měsíc letím služebně do Amsterdamu a poprvé odlétám z Letiště Václava Havla. Do teď jsem vždycky využíval Vídeň, takže netuším, jak to v Praze chodí. Nechci nic pokazit, tak zjišťuju, jak to tam funguje – jak dopředu přijít, kde se odbavit, a jestli je někde možnost si dát kafe, než poletím. Nehledám nic extra, jen ať to proběhne hladce.      
RankRankRankRank

Total Posts: 128

Joined 2024-08-29

PM

Z Letiště Praha jsem letěl nedávno a všechno šlo úplně v pohodě. Terminály jsou přehledné a dobře značené, takže se člověk rychle zorientuje. Doporučuju se podívat na Letiště Praha mají tam přehled všech odletů, info o terminálech, MHD spojích i parkování. Já si tam předem ověřil, odkud letím, a díky tomu jsem nemusel nikde bloudit. Na bezpečnostní kontrolu jsem čekal asi 15 minut, ale i tak bych tam byl aspoň 2 hodiny dopředu, zvlášť když letíš poprvé.      
Rank

Total Posts: 19

Joined 2024-11-29

PM

Určitě doporučuju mrknout na jejich oficiální web ještě před cestou najdeš tam aktuální informace o odletech, terminálech i možnosti dopravy. Já si třeba rovnou zarezervoval parkování přes web a všechno šlapalo bez stresu. Když tam člověk přijede v klidu s časovou rezervou, je to fakt pohodový začátek cesty.