Welcome Guest,Register Now
Log In

ANT Forum

Welcome guest, please Login or Register

Ako si overím čas príletu letu na letisko v Bratislave?

Rank

Total Posts: 18

Joined 2024-12-26

PM

Nedávno som sa musel stretnúť s priateľom na letisku v Bratislave a prvýkrát som si všimol, že informácie o prílete sa niekedy neaktualizujú tak rýchlo, ako by som chcel. Bál som sa, že čas príletu sa zmení, kým budem čakať v hale. Chcem pochopiť, ako je najpohodlnejší spôsob, ako skontrolovať aktuálny stav letu na letisko v Bratislave - stačí sa pozrieť na výsledkovú tabuľu online, alebo existujú nejaké iné presné spôsoby, ako zistiť, či lietadlo už pristálo?      
Rank

Total Posts: 28

Joined 2024-12-18

PM

Aby ste neboli nervózni z príchodov, najjednoduchšie je otvoriť si online tabuľku priamo z oficiálnej stránky Letisko Bratislava. Tam si môžete pozrieť všetky lety naraz: číslo, miesto odletu, plánovaný a skutočný čas a hlavne stav. Ten sa aktualizuje pomerne často, najmä bližšie k skutočnému pristátiu. Ak chcete mať ešte väčšiu istotu, môžete si pozrieť sekciu Prílety a prihlásiť sa na odber push notifikácií - vtedy sa o pristátí dozviete takmer naživo.      
RankRank

Total Posts: 35

Joined 2024-11-18

PM

Áno, čakať v hale a nevedieť, kde presne sa lietadlo nachádza, je utrpenie. Najpohodlnejšie je podľa mňa pozrieť si príletovú tabuľu priamo na webovej stránke bratislavského letiska. Je aktualizovaná častejšie ako napríklad aplikácie tretích strán a ukazuje nielen plánovaný čas, ale aj stav - „pristál“, „mešká“ a podobne.