Welcome Guest,Register Now
Log In

ANT Forum

Welcome guest, please Login or Register

Кореневі канали — чи варто боятися?

RankRank

Total Posts: 32

Joined 2025-01-17

PM

Кілька місяців тому почав відчувати сильний біль у зубі, який ніби не проходив. Спершу думав, що це просто чутливість, але згодом біль став нестерпним, і я зрозумів, що треба щось робити. Пішов до стоматолога в Id Dent, де мені порадили лікування і пломбування кореневих каналів за допомогою гутаперчі. Це звучало трохи страшно, але, коли почав дізнаватися, зрозумів, що ця процедура допомагає повністю запечатати канал, не залишаючи порожнеч, що значно знижує ризик інфекції. Лікування пройшло швидко, болю майже не було, і зараз мій зуб виглядає і відчувається здоровим. Дуже вдячний Броеву Володимиру Рафаеловичу за професійний підхід і увагу. Загалом, рекомендую не затягувати з цим, бо біль тільки посилюється.      
RankRank

Joined 2025-01-17

PM

У мене була схожа ситуація, коли зуб почав боліти після невдалої пломби. Спочатку намагався терпіти, але потім звернувся до клініки Id Dent, де лікування кореневих каналів проводять дуже дбайливо. Для пломбування каналу вони використовують гутаперчу, що надійно заповнює простір і запобігає подальшому запаленню. Це те, що я використовую зараз у своїй практиці для зубів — результат дуже хороший. Окрім якісного матеріалу, там серйозно ставляться до вимірів і контролю, щоб не залишити жодних щілин. Вражає, як детально підходять до процедури, це дійсно знижує ризик повторного лікування. Якщо хтось вагається через страх або болі, можу сказати з власного досвіду, що метод Броева Володимира Рафаеловича робить цю процедуру максимально комфортною і безпечною. І якщо хочете більше інформації, ось посилання на https://iddent.com/uk/services/likuvannja-zubiv/likuvannja-kanaliv-zuba-endodontija/plombuvannja-kanaliv-zuba/ — тут детально все описано.      
RankRank

Joined 2025-01-17

PM

Завжди мене трохи хвилює, як багато речей у житті залежать від випадку: чи вчасно звернешся, чи потрапиш до досвідченого спеціаліста, і навіть невеликі нюанси у лікуванні можуть вплинути на результат. В таких ситуаціях важко передбачити, як саме все складеться, і це одночасно нервує і змушує бути більш уважним до дрібниць. Але інколи ця невизначеність додає драйву і відчуття, що ти активно керуєш своєю долею, хоча і з певним ризиком. Можливо, це просто природна реакція на все нове і важливе.