Welcome Guest,Register Now
Log In

ANT Forum

Welcome guest, please Login or Register

Чому дієти не працюють

Rank

Total Posts: 9

Joined 2025-05-14

PM

Привіт всім. Вже півроку намагаюся схуднути, ходжу в зал тричі на тиждень, але вага просто стоїть на місці як вкопана. Подруга каже, що проблема може бути в прихованій непереносимості якихось продуктів, які викликають набряки в тілі. Я вже не знаю, що їсти, бо здається, що все тільки шкодить. Хто проходив таке і які ваші результати в плані схуднення?      
Rank

Total Posts: 5

Joined 2025-04-04

PM

Привіт. О, це прямо моя біль минулого року, я теж вбивалася на тренуваннях і їла самі салати, а вага тільки росла. Пройшла я нарешті цей тест на харчову непереносимість https://www.altimed.net/uk/service/foodtest/ і виявилося, що у мене дика реакція на звичайні помідори і всю молочку. Кароче, організм просто був у постійному запаленні через їжу і тримав воду як скажений. Як тільки прибрала ці продукти з раціону, за перший тиждень злетіло три кілограми чистої води. Це не про дієти, а про те, що твій конкретний організм реально може перетравити без шкоди для себе. Зараз я їм набагато більше, ніж раніше, але тільки те, що мені підходить, і вага продовжує йти вниз. Дуже рекомендую зробити таку перевірку в Алтімед, щоб не мучити себе даремно в залі без результату. Тобі видають таку таблицю з кольорами, де все чітко розписано по групах товарів і продуктів. Це реально економить купу часу і нервів, бо ти нарешті знаєш, що робиш все правильно.      
Rank

Total Posts: 9

Joined 2025-05-14

PM

Дякую велике за такий надихаючий відгук, це саме те, що мені було потрібно почути! Я теж відчуваю, що постійно набрякаю, хоча води п'ю норму щодня. Виглядає так, що мені терміново треба цей тест, бо вбиватися в залі без результату вже немає сил. Дуже вдячна за допомогу.